• Depredomme I maatwerk I interieur I meubilair

  Maatwerk met een plus!

  Depredomme Interieur gaat graag een stap verder dan de standaarduitvoering. Ons vakmanschap en machinepark laten toe om ook voor ‘speciale ontwerpen’ een vlekkeloze uitvoering te garanderen.

  Inbouwkasten in een complexe ruimte, meubilair met cirkellijnen, kapstokken met details en franjes,… geen uitdaging is ons te groot!

  Deze flexibiliteit in uitvoering is absoluut wat Depredomme tot een gegeerde partner maakt voor zowel projectbouw als opdrachten in privébeheer.

 • Depredomme - ontwerp - uitvoering

  Van ontwerp tot uitvoering

  Met de investering in een tekenpakket van topkwaliteit en de aanwezigheid van twee volwaardige tekenaars kiest Depredomme Interieur voluit om u vanaf het eerste idee van dienst te zijn.

  Op basis van uw wensen en behoeften bekijken we wat nodig en mogelijk is. We denken met u mee om de inrichting die u voor ogen hebt perfect te kunnen realiseren.

  Bovendien produceren we alle meubilair in eigen atelier en zorgen onze ervaren stielmannen voor een feilloze plaatsing. Het volledige proces gebeurt in nauw overleg en met respect voor de gemaakte afspraken.

 • Machinepark Depredomme

  Een indrukwekkend machinepark

  Het uithangbord van Depredomme Interieur is een zeer modern en hoogstaand machinepark. Met onder andere twee 5-assige CNC-machines (lengte tot 6m), een opdeelzaag en kantenlijmers bedienen we u met perfect maatwerk van topkwaliteit.

  Deze technologische know-how zorgt er, samen met onze ervaring en vakmanschap, voor dat wij voor elk meubel de hoogste afwerkingsgraad kunnen verzekeren.

Ontdek wat wij ook voor u kunnen doen!

Depredomme Interieur staat voor perfect maatwerk van alle mogelijke meubilair en algemeen schrijnwerk voor woningen, handelspanden en projectbouw. Met kennis van zaken en een hoogstaand machinepark garanderen we steeds de hoogste graad van afwerking.

Bekijk onze diensten